Beste Patiënten,

De praktijk is weer geopend.

Vanuit de beroepsvereniging is een Corona-protocol opgesteld, met goedkeuring van het RIVM, om u, andere bezoekers en de behandelaar zelf de veiligheid te bieden tijdens een bezoek aan de praktijk.

Het corona -protocol ontvangt u samen met uw afspraak herinnering als u een afspraak heeft gemaakt via de online agenda.

Via de agenda kunt u een afspraak inboeken als nieuwe patient als u voor het eerst komt of kiezen voor een herhalingsconsult als u al eerder bij de praktijk bent geweest!!

1 Triage om thuis door te nemen:

  •  Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging ( > 38 graden Celsius) , kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk/smaakverlies,     vermoeidheid, je ziek voelen en/of diarree. of koorts (vanaf 38°C)?
  •  Heeft de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  •  Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  •  Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Heeft u 1 van de  openstaande vragen met “ja” beantwoord, dan mag u de praktijk helaas niet betreden en zullen we zoeken naar een gepaste oplossing.

2 Risicopatiënten

Hoort u tot de onderstaande risico patiënten? Geeft u dit voortijdig bij mij aan, dan hebben voorafgaand aan de behandeling contact en bepalen we de strategie. Voelt. U zich onzeker over het kunnen/willen nakomen van een geplande afspraak, dan zoeken we samen naar een oplossing. Vanzelfsprekend heb ik begrip voor de situatie.

Risico patiënten zijn:

  • afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen;
  • chronische hartaandoeningen;
  • diabetes mellitus;
  • ernstige nieraandoeningen die leiden tot dialyse of niertransplantatie;
  • verminderde weerstand tegen infecties door medicatie voor auto-immuunziekten, na orgaantransplantatie, bij hematologische aandoeningen, bij aangeboren of op latere leeftijd ontstane afweerstoornissen waarvoor     behandeling nodig is, of bij chemotherapie en/of bestraling bij kankerpatiënten;
  • een hiv-infectie (in overleg met de hiv-behandelaar).

Klantervaringen

Wat zeggen anderen over mij?

Na weken een pijnlijke enkel te hebben gehad en meer dan 10 behandelingen bij de fysiotherapeut, uiteindelijk naar de osteopaat gegaan. Na amper 2 behandelingen zijn de klachten verdwenen en nooit meer teruggekomen!! Na deze ervaring is het voor zo klaar als een klontje. Bij lichamelijke klachten eerst naar de osteopaat!!

Dave Kraaijenbrink, Voorburg

Wij zijn met onze babydochter twee keer bij René geweest voor behandeling van verborgen reflux. Onze dochter had problemen met slapen en voeding binnen houden en omdat ze is geboren met een tangverlossing dachten we dat ze baat zou kunnen hebben bij osteopathie. Direct na de eerste behandeling was ze stukken rustiger en sliep ze veel langer. Na een paar weken zijn we nog een keer geweest en weer leek ze echt baat te hebben bij de behandeling. We hebben een duidelijke verbetering gezien.

Rianne, Berkel en Rodenrijs

“Heel bijzonder hoe osteopaat De Boer zonder dat ik iets heb verteld de zwakke plekken/spanningsgebieden van mijn lichaam kan aangeven na 1 behandeling.  Na enige tijd proberen en een aantal vruchtbaarheidsbehandelingen (iui) later, niet zwanger, zonder aanwijsbare reden. Met ondersteuning van osteopathie zijn wij  aan ivf begonnen. Na een punctie die goed te doen was (mogelijk door behandeling osteopaat) de eerste keer zwanger!!  Inmiddels genieten wij van ons prachtige wonder.  Een eventuele tweede ivf doen we zeker weer met behulp van osteopathie. Al is het maar om de behandeling makkelijker en meer ontspannen te doorstaan!”

Iris, Noordwijk

“Naast het feit dat René me binnen 3 behandelingen van mijn klacht had af geholpen (een pijnlijk linker schouderblad), bleek hij ook over veel wijsheid te beschikken, waardoor ik zijn praktijk altijd een stuk vrolijker en positiever verliet dan dat ik kwam! Ik heb René ervaren als een zeer vriendelijke en kundige man met oprechte aandacht voor zijn klant. Ik vond het bijna jammer dat ik zo snel van mijn klacht af was!”

Angelique Kooijman, Voorschoten

Ik ben bij René de Boer terecht gekomen via mesologe Carola Engbers. Ik zat met een blijvende schouderpijn die maar niet over wilde gaan. Wat mij bij is gebleven van René is dat hij erg sensitief en observatief is, waardoor je persoonlijkheid en de manier waarop je in het leven staat onmiddellijk onderdeel van de behandeling worden. Heel bijzonder en plezierig om mee te maken. Na de behandeling ben ik in het ziekenhuis gediagnosticeerd met hypermobiliteit en ben ik in een programma met fysiotherapie en spiertraining van 1,5 jaar gerold, waardoor mijn problemen zo goed als verholpen zijn.

Evelien Vink, Voorschoten

Ik heb René leren kennen toen hij nog werkzaam was als fysiotherapeut. Als snel had ik door dat hij meer deed dan een standaard fysiotherapeut. Ik had 20 jaar daarvoor een ernstige rug blessure opgelopen, die naar bleek, niet juist behandeld was. Doordat René studeerde als Osteopaat kon hij andere technieken inzetten. Na 20 jaar was ik eindelijk van mijn rugpijn af en kon me weer onbeperkt bewegen. Wat een feest.

Nu kom ik regelmatig bij hem voor, zoals ik het noem, regulier onderhoud, aangezien ik nu als hovenier/tuinontwerpster werkzaam ben en graag mijn lijf gezond wil houden. Zonder René had ik nooit dit mooie vak kunnen uitoefenen. Ik ben hem daar eeuwig dankbaar voor.

Joost van der Spek, Den Haag

Afspraak maken

U kunt zelf online een afspraak maken. Daarna ontvangt u het intake-formulier. Hierin wordt gevraagd naar uw klacht(en), medische voorgeschiedenis, symptomen etc. Deze vragenlijst neemt u bij het eerste consult mee.